Az alábbi listában felsoroltam a leggyakrabban előforduló kérdéseket, hogy gyorsan választ kapjon mindenre. Amennyiben olyan kérdése lenne, amit az alábbi listában nem talál, kérem hívjon vagy írjon bizalommal, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Nem. A hirdetésért és a munkámért előre nem kell fizetni. Amennyiben úgy dönt, hogy rajtam keresztül értékesíti az ingatlant, kötünk egy szerződést, mely lefedi hogy ki mit vállal (erről bővebben egy másik pontban olvashat). Amennyiben az ingatlan vagy telek eladásra vagy kiadásra kerülne, a szerződésben meghatározott jutalékot fogom elkérni.

Először is egy előre megbeszélt találkozó keretében megnézzük közösen az eladni kívánt ingatlant vagy telket. A helyszínen képeket fogok készíteni, melyek közül Ön kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné a hirdetésében feltüntetni. Amennyiben tud, hozzon magával egy alaprajzot, amit szintén fel fogok tölteni a weboldalamra. Továbbá a személyes találkozó során kérdezni fogok az ingatlanról, telekről, amiket majd belefogalmazok a hirdetés szövegébe. Önnek tehát csak annyi dolga van, hogy megbeszéljen velem egy időpontot, amikor megmutatja nekem az eladni / kiadni kívánt ingatlant vagy telket, a többit intézem én!