Szada központjához közel 2 generációs családi ház hatalmas kerttel Szada központ

126 000 000 Ft /Ft
Property type: Családi ház
Area (M 2)
200
Rooms
5
Bathrooms
2
Bedrooms
5

The space

  • Land Size: 5544

Amenities

  • Kert
  • Kerti tároló
  • Nyári konyha
  • Pince

Description

Szada központjához közel eladó 5545 nm-es telken lévő, 200 négyzetméteres, dupla komfortos családi ház.

A telek 2 helyrajzi számból áll, egymás mellett lévő, utcafronton elhelyezkedők, 2431 illetve 3114 négyzetméteresek. Így kiválóan alkalmas vállalkozás céljára, de opció lehet az üres telek értékesítése, illetve építhető családi ház is.

A ház a kisebbik telken áll, hozzá kapcsolódik több részből álló gazdasági épület (nyári konyha, kazánház, garázs, pince).

Az épület 2 szintes, mindkét szinten található konyha, fürdőszoba, wc. A szobákban a járófelület nagyon jó állapotú parketta, többi helyiség kövezett.

Fűtésről gázkazán, vagy opcionálisan vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Több gépkocsi is parkolhat az udvaron, illetve a dupla állásos garázsban.

A hatalmas kert kiválóan alkalmas gazdálkodásra. A ház közel van a központhoz, mindössze pár perc az ABC, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta.

Összegezve: Kiváló helyen lévő, kis ráfordítással egy igazán élhető családi ház, a kert méreténél fogva alkalmas gazdálkodásra is!

Amennyiben megtetszett az ajánlatom, hívhat akár hétvégén is, szinte bármikor megtekinthető az ingatlan.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Üdvözlettel: Tóth János, a SZADAI ingatlanközvetítő.